... in afara soselei
Intai de mai 2012 - Cu ochii-n stele.

In dupa-amiaza zilei de 30 aprilie am decis sa urc la munte, la o cabana in Parang, cu intentia de a beneficia de cerul senin (o raritate de cateva saptamani) si sa stau putin cu telescopul in cer. In sensul acesta am ambalat sotia, 2 bucati copii+2 bucati prieteni+ 1 bucata telescop din dotare si am pus cap compas catre munte. Evident ca nu a fost offroad adevarat, offroad de asta se poate face si cu Dacia, dar asta nu a facut cele 2 zile mai putin placute. La categoria "plimbari" merge sigur!

Read more...
 
Sureanu-Cindrel-Lotrului-Capatanii, weekend de 5 stele

In weekendul 7-8 iulie am avut bucuria sa fac cam cel mai lung traseu continuu fara asfalt de pana acum. 2 masini si trei "gealati" am traversat 4 masive, am facut, cred, peste 300 km, din care pe sosea au fost cativa km in estul lacului Oasa, alti cativa intre Voineasa si Ciunget si in final cei maxim 40 dintre saua Stefanu si Petrosani. Am plecat din Cimpa pe un traseu deja "cotidian", facut prima oara in octombrie anul trecut, iar apoi de inca cateva ori, inclusiv ci o trupa din Craiova acum cateva saptamani. Am urcat in plaiul Biraoni, Magura Cimpei, sub Ausel pana la cabana Sureanu.

 

Read more...
 
Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete

Lucrurile bune se intampla pe neplanificate, asta mi-a fost convingerea dintotdeauna, si mi se confirma deseori. De data lucrul bun a fost o iesire superba decisa joi-vineri si "executata" sambata si duminica, o iesire in care amandoi participantii am avut alaturi pentru prima oara sotiile la ceva de asemenea anvergura. Am parcurs traseul Petrosani-Campul lui Neag-Izvoarele Cernei-Cerna Sat-Herculane-Baia de Arama-Tismana-Cheile Sohodolului-Valea de Pesti-Petrosani.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!