... in afara soselei
Plimbari prin parc 1 - fundu Aninoasei.

 

Anul 2009 a fost anul iesirilor scurte in teren, al namolelilor mai mult sau mai putin intense. De durata scurta, nu cine stie ce spectaculoase vizual si tributare ale ideii (bolnave conform unui prieten din Galati) de cat mai mult efort si cat mai multa murdarie, le-am categorisit ca "plimbari prin parc" sau "prin fundul curtii". Asta e una dintre ele.

Read more...
 
Hai-hui prin masivul Vulcan

Initial povestea s-a numit "Pe unde a murit calul lu' Viteazu". Titlul l-a inventat Teo pe baza faptului ca traseul a trecut prin Poiana lui Mihai din Schela-Gorj, locul in care se zice ca Mihai Viteazu a facut ultimul popas in 1600, inainte de a parasi Tara Romaneasca pentru a merge la Viena la Rudolf al II-lea. Legenda spune ca, intuind pericolul care-l pastea pe domnitor, calul lui ar fi murit in aceasta poiana. Mihai a ignorat semnul, si si-a continuat drumul pe jos catre Transilvania, infruntand soarta care urma sa-i curme viata in mai putin de un an. Locul e marcat de o statuie si, incepand cu 2001, de o serbare campeneasca.

Read more...
 
Dosarele X pe drumul strategic

Curmatura OltetuluiIn urma unei provocari lansate pe motociclism.ro de colegul de Transfagarasan de anul trecut, Bogdan -Ali Baba, m-am alaturat unui grup de colegi forumisti cu precadere bucuresteni. Traseul lor era mai ambitios, dar bucata la care m-am inhamat a fost Polovragi- Cheile Oltetului- Curmatura Oltetului- Petrimanu- Ciungetu- Valea Rudareasa pana in creasta muntilor Latorita, drumul strategic si cam jumatate de Transalpina pana la Obarsia Lotrului.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!