Calatorului ii sade bine cu drumul
Inceput/final de sezon moto pe Transalpina

Cum anul asta am fost mai putin productiv cu mersul pe motocicleta,  nu imi inchipuiam ca la capat de sezon mai pot face ceva memorabil. Totusi, o data cu "invierea" Hondei lui fi-miu s-a nascut ideea timida a unei iesiri in echipa, asemanatoare Transfagarasanului de anul trecut. Era o idee firava, mai mult un "to-do" decat un plan. Duminica dimineata inca nu credeam ca iese ceva, dar treburile s-au dovedit a evolua rapid.

Read more...
 
Cu "lamaile" la munte - Transfagarasan moto

Weekendul care a trecut mi-a prilejuit o mare bucurie. Cu mandrie pot zice ca am avut prima iesire serioasa "in familie", in care am avut bucuria de a calatori alaturi de ambii mei copii, fiecare cu motocicleta proprie. Nu credeam ca o sa traiesc sa o vad si asta! Probabil e un semn ca m-am bosorogit de tot. Grupul a fost completat de doi prieteni, Teo si Ghita.

Read more...
 
Bikes On Ice 2006

"Plecat-am sase din Va"...lea Jiului, sambata, 4 februarie, avand ca tinta festivalul de iarna Bikes On Ice de la Cincis. Planificasem sa plecam cu patru motoare, dar cum cei patru evanghelisti fusara trei: Luca si Matei, s-au mai schimbat planurile. Unul din noi, a trebuit sa renunte din motive obiective, iar mie mi-a intrat in greva Kawa, asa ca in lipsa de cal am apelat la Supernova.

Read more...
 


Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!